DODIK NA SLAVI KOD BANJCA
Više sarme, manje prasetine (FOTO)

Društvo

Lider SNSD i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik bio je gost na krsnoj slavi u Kozarskoj Dubici kod Darka Banjca, šefa Kluba poslanika Demokratskog narodnog saveza u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

 

Na fotografiji objavljenoj na Tviteru Dodik se, zajedno sa svojim partijskim saradnicima, u vidno dobrom raspoloženju, našao u društvu domaćina Darka Banjca, koji je danas proslavljao sv. Jovana Krstitelja.

 

Na tanjiru ispred Dodika našli su se birani komadi prasetine, ali je, kako slavska pavila nalažu, prednost ipak dao sarmi!

 

Banjac, koji je napustio Srpsku demokratsku stranku u ljeto 2015. godine i prešao u DNS, nedavno je izabran za vršioca dužnosti generalnog sekretara te partije, a nakon ostavke predsjednika DNS Marka Pavića i njegovog zamjenika Dragutina Rodića.

 

Prema tumačenjima pravnih stručnjaka, posljednja sjednica Predsjedništva DNS održana je mimo statuta stranke, pa se Banjac, zajedno sa vršiocem dužnosti predsjednika DNS Nenadom Nešićem i njegovim zamjenikom Milanom Radovićem, smatraju nelegalno izabranim predstavnicima stranke.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *