Vučić u posjeti Mrkonjić Gradu

Društvo

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska uprava Mrkonjić Grad povodom posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića ovoj opštini preduzima pojačane mjere bezbjednosti s ciljem održavanja povoljnog stanja bezbjednosti.

 

Građanima koji sutra budu prisustvovali posjeti predsjednika Srbije Aleksandra Vučića opštini Mrkonjić Grad savjetujemo da poštuju naredbe policijskih službenika na terenu i da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva i druge opasne predmete, saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

 

Građanima se savjetuje i da zbog lakšeg kretanja i izbjegavanja stvaranja gužvi, sa sobom ne nose ruksake i torbe, kao i da svakako uz sebe imaju neki od identifikacionih dokumenata.

 

MUP Republike Srpske podsjeća predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane da je sutra radi bezbjednosti učesnika na području Mrkonjić Grada zabranjena upotreba dronova.

 

Predstavnici medijskih kuća dužni su da nose jasno istaknute akreditacije, navodi se u saopštenju MUP-a Republike Srpske.
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetiće sutra Drvar i Mrkonjić Grad, najavljeno je ranije iz pres-službe predsjednika Srbije.

 

Prema programu posjete, Vučić će u Drvaru u 8 časova prisustvovati otvaranju Filijale Komercijalne banke.

 

Nakon toga planiran je obilazak Doma zdravlja Drvar, te otvaranje pogona Fabrike “Jumko”.

 

Vučić će u 10 časova posjetiti Gimnaziju i Mašinsku školu u Mrkonjić Gradu, nakon čega je planiran sastanak sa zvaničnicima i privrednicima u toj opštini.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *