Sutra oblačno i hladnije vrijeme, pri kraju dana snijeg

Društvo

U BiH sutra se očekuje oblačno i hladnije vrijeme sa kišom, koja će u poslijepodnevnim časovima preći u susnježicu i snijeg.

 

Jutro će biti oblačno i suvo, s kišom na jugu i jugozapadu, a na istoku promjenljivo, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 

Tokom dana padaće umjerena kiša, koja će u poslijepodnevnim časovima uz pad temperature u većini predjela preći u susnježicu i snijeg, dok su na jugu ponegdje mogući i grmljavinski procesi.

 

Duvaće vjetar umjerene jačine, južnog i jugozapadnog smjera, povremeno sa jakim udarima, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Dnevna temperatura vazduha iznosiće od četiri do 16 stepeni Celzijusovih.

 

Temperatura vazduha u 13 časova: Bjelašnica dva, Novi Grad 10, Prijedor 11, Mrakovica i Čemerno 12, Rudo, Višegrad i Foča 13, Bihać, Gradačac, Livno i Zenica 14, Banjaluka, Bijeljina, Gacko, Kalinovik i Drvar 15, Sokolac i Nevesinje 16, Trebinje, Bileća, Doboj, Mrkonjić Grad, Grude, Ribnik i Neum 17, Sarajevo, Zvornik, Šipovo, Jajce i Široki Brijeg 18, Mostar 19, Srebrenica, Stolac i Tuzla 20 stepeni Celzijusovih.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *