MUP RS raspisao javni konkurs za upis 330 kadeta

Društvo

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske raspisalo je javni konkurs za upis 300 kadeta u 22. klasu Policijske akademije Banjaluka i 30 kadeta u osmu klasu Specijalne antiterorističke jedinice.

 

“Pravo učešća na konkursu imaju kandidati koji ispunjavaju opšte i posebne uslove koji su navedeni u konkursu, a nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane”, saopštio je MUP RS.

 

Kako se dodaje u saopštenju MUP RS će sa izabranim kandidatima potpisati posebni ugovor o regulisanju međusobnih obaveza kojim će biti obavezani da će po završetku osnovne policijske obuke obavljati poslove policijskog službenika najmanje pet godina u organizacionim jedinicama ministarstva.

 

Zainteresovani kandidati informacije mogu dobiti na internet stranici Uprave za policijsku obuku www.education.muprs.org i putem telefona 051/333-649 i 051/333-651.

 

Kandidati koji konkurišu i za kadeta osme klase policijske obuke za pripadnike Specijalne antiterorističke jedinice i za kadeta 22. klase, potrebno je da ostvare uvid u “Obavještenje za kandidate za kadete XXII klase i za kadeta VIII klase SAJ” na internet stranici Uprave za policijsku obuku.

 

Konkurs je otvoren do 25. marta 2020. godine.

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *