Kontrole provođenja mjera za prevenciju korona virusa

Društvo

Komunalna policija i banjalučka gradska inspekcija izvršili su jutros opsežnu kontrolu poštovanja restriktivnih mjera, koje je sinoć donio Štab za vanredne situacije s ciljem sprečavanja daljeg širenja korona virusa.

 

Prema prvim nalazima nadležnih organa, u kontrolama je utvrđeno da se većina poslovnih subjekata, kojim su uvedena ograničenja, pridržavaju naredbe Štaba za vanredne situacije. Takođe, utvrđeno je da su poslovni objekti, koji su i dalje u radnom režimu, striktno pridržavaju naredbe o ograničenom ulasku u objekte i pojačanim mjerama dezinfekcije.

 

– Gotovo bez izuzetka, svi poslovni objekti, obuhvaćeni ograničenjem, poštuju naredbu Štaba, a u zajedničkom interesu je da i u narednim danima zadržimo ovaj nivo dicipline i odgovornosti prema samim sugrađanima – izjavio je Milenko Letić, načelnik Odjeljenja komunalne policije.

 

Grad Banja Luka zahvaljuje se svim subjektima, koji su pogođeni ovim restrikcijama, što su svojim, odgovornim postupcima iskazali razumijevanje za mjere koje se preduzimaju kako bi se spriječilo dalje širenje virusa.

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *