Testirani ministri Vlade RS negativni na virus korona

Društvo

Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, rekao je da su tokom noći testirani ministri koji su bili u kontaktu sa Zlatanom Klokiće, ministar za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, a kojem je juče potvrđeno da je zaražen virusom korona, te da su svi negativni.

 

Višković je rekao da je Klokić bio na sjednici Vlade Republike Srpske u četvrtak 12. marta, ali i na sjednici Kriznog štaba u nedjelju.

 

Sa Klokićem na sjednici kriznog štaba, bili su i Alen Šeranić, ministar zadravlja i socijalne zaštite RS, Anton Kasipović, ministar pravde, Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture RS, Srđan Rajčević, ministar za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo RS, a Višković je potvrdio i da su svi oni testirani i da su svi negativni.

 

Dodao je da je pored njih, na virus korona testirana je i Sonja Davidović, ministar porodice, omladine i sporta RS, koja na sjednicama Vlade Srpske sjedi pored samog Klokića.

 

Višković je dodao da je i sekretar iz Klokićevog ministarstva pozitivan na virus korona, ali da njegov lični vozač, koji se takođe testirao nije.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *