Moguća veća zadržavanja na graničnim prelazima

Društvo

Zbog pojačanih graničnih kontrola koje su u toku na svim graničnim prelazima u BiH tokom dana moguća su duža zadržavanja.

Prema informacijama prikupljenim od Granične policije Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima ipak ovoga jutra nema dužih zadržavanja. Zbog radova u Crnoj Gori (Ilino Brdo-Vilusi i Deleuša-Vraćenovići) ne preporučuje se korištenje graničnih prelaza Klobuk (09-11 i 13-15 sati) i Deleuša (11-14 sati), navode iz BHAMK.

U istočnim krajevima na deonicama u višim predelima, pristuna je mestimično smanjenu vidljivost zbog magle.

– Na putevima u tim područjima i kolovoz je vlažan, pa savetujemo oprezniju vožnju, uz obavezno držanje odstojanja između vozila – saopšteno je iz BIHAMK

Petlja “Mahovljani” zatvorena je za saobraćaj zbog izgradnje vijadukta na auto-putu Banjaluka-Doboj, a vozačima se preporučuje da koriste petlju “Aleksandrovac”. Zbog izlaska mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj, izmenjen je režim saobraćaja na magistralnom putu Klašnice jedan-Prnjavor , te na regionalnom putu Prnjavor-Stanari kod Prnjavorske petlje, navode iz Auto-moto saveza RS.

Zbog radova na magistralnom putu Brčko-Bijeljina od 7 do 17 časova, saobraća se jednom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Režim saobraćaja izmenjen je i na deonici Brčko-Lončari u naselju Gorice, pa se vozačima savetuje da poštuju privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Povremene obustave saobraćaja zbog deminerskih radova aktuelne su na regionalnom putu Doboj-Novi Maglaj u blizini naselja Rječica Donja.

blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *