Sutra oblačno, mjestimično slaba kiša

Društvo

U BiH sutra će na sjeveru preovladavati promjenljivo vrijeme sa sunčanim intervalima, dok će u ostalim predjelima preovladavati oblačno, manje toplo, povremeno i mjestimično sa slabom kišom, te vjetrovito vrijeme.

 

Jutro će biti oblačno i suvo, od centralnog pojasa na istok i jug sa uslovima za povremene slabe padavine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

 

Poslije podne je na sjeveru, uz raslojavanje oblaka, moguć i po koji sunčani interval, dok će na istoku i jugu i dalje biti sa slabim, povremenim padavinama.

 

Uveče je na planinama uz granicu sa Crnom Gorom nakratko moguć i slab snijeg.

 

Na sjeveru će duvati umjeren do jak istočni vjetar, u planinskom regionu pojačan, na momente i veoma jak vjetar sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini umjerena do jaka bura.

 

Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od četiri do 10, na jugu do 13, a najviša dnevna od osam do 13, na jugu do 16 stepeni Celzijusovih, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

 

Temperatura vazduha izmjerena u 14.00 časova: Han Pijesak i Mrakovica devet, Kalinovik, Sokolac i Mrkonjić Grad 11, Šipovo 12, Ribnik 13, Srebrenica 15, Gacko, Foča i Zvornik 16, Višegrad, Banjaluka i Prijedor 17, Nevesinje 18, Bileća 19, te Trebinje 20 stepeni Celzijusovih.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *