Doktor napravio žurku u Sarajevu uprkos koroni, među gostima bio i Košarac

Društvo

Doktor Jusuf Šabanović, direktor Klinike za opštu i abdominalnu hirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, snosiće posljedice nakon što je sinoć na svojoj rođendanskoj zabavi u sarajevskom restoranu “Golf klub” okupio veći broj osoba uprkos mjerama zabrane povodom pandemije korona virusa, potvrdila je generalna direktorka KCUS-a Sebija Izetbegović za N1.

 

Povod za feštu na kojoj je učestvovalo više osoba, pjevačica Slađana Mandić, te njene estradne kolege Halid Bešlić, Hari Varešanović, Šerif Konjević, Semir Cerić Koke ministar inostrane trgovine i ekonomskih odnosa Staša Košarac, dekan Veterinarskog fakulteta u Sarajevu Nihad Fejzić, koji je ujedno i član Naučnog tijela za praćenje i analizu situacije izazvane koronavirusom u Kantonu Sarajevo, bio je upravo rođendan Šabanovića.

 

Podsjetimo, sarajevska policija morala je sinoć da interveniše nakon što je otkriveno da se u restoranu održava rođendanska zabava na kojoj učestvuje više osoba.

 

 

Kako je potvrđeno, 16 osoba koje su učestovale na žurci povodom rođendana biće sankcionisano. Restoran je nakon višečasovne privatne zabave zatvoren u 22.45.

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *