Konjević: Mene je stid države zbog sinoćnje situacije

Društvo

Nakon sinoćnje korona-žurke u Sarajevu, pjevač Šerif Konjević, koji je bio među gostima na proslavi rođendana sarajevskog doktora Jusufa Šabanovića je rekao da otišao da da poklon doktoru, koji je njegov prijatelj,te da nije bilo puno ljudi.

 

“Otišao sam samo da doktoru dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, krenuo sam pjevati, sjeo, uručio mu poklon. Otpjevao sam, i to ne cijele dvije pjesme. Kad sam otpjevao “Živote moj”, što je doktorova želja, pozdravio sam se i otišao”, rekao je Konjević za “Avaz”.

 

Pjevač je potom reako da ga je stid države zbog sinoćnje situacije.

 

“Mene je stid države zbog sinoćnje situacije, jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca stid. Kad sam vidio alkohol, nisam htio ni pjevati, jer je ramazan. Neću da budem dio toga, u mojoj se kući poštuje to, moja žena je vjernica i neću dozvoliti da budem dio ičije pijanke. Oni su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali, neka im je na čast”, rekao je pjevač.

 

Policija je sinoć prekinula okupljanje u restoranu kafiću “Golf”, gdje se slavio rođendan doktora Šabanovića. Pored zatečenih 16, identifikovane još tri osobe, koje su bile učesnici zabave u ugostiteljskom objektu.

 

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *