Banjalučanin pozitivan na virus korona pobjegao iz bolnice

Društvo

Banjalučanin D.D., kod kojeg je potvrđen virus korona, pobjegao je danas iz Кlinike za infektivne bolesti u centru Banjaluke, a policija ga je naknadno locirala i vratila u bolnicu.

 

Naime, jutros oko 10 časova dispečer Službe hitne medicinske pomoć je nadležnoj policijskoj stanici prijavio da je sa Кlinike, u kojoj je bio na liječenju, pobjegao D.D. kod kojeg je utvrđen virus korona.

 

Policijski službenici su locirali prijavljenu osobu na adresi stanovanja u Banjaluci, i njega su nazad u Kliniku za infektivne bolesti transportovali radnici Higijensko epidemiološke službe.

 

“O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima prenošenje zarazne bolesti i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, te da se protiv D.D. dostavi izještaj u redovnoj procedure”, saopštili su iz Policijske uprave Banjaluka.

 

Podsjetimo, krajem marta desio se sličan incident kada su majka i sin koji žive u Banjaluci, a kod kojih je potvrđen virus korona, pobjegli sa Кlinike za infektivne bolesti.

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *