PITANJE ZA NAČELNIKA PRNJAVORA
SDS: Zašto ne objavite informacije ko gradi na atraktivnim lokacijama?

Društvo

SDS Prnjavor traži od načelnika opštine Darka Tomaša i predsjednika SO Željka Simića da brigu za javni interes pokažu i na primjeru izgradnje stambeno-poslovnog objekta na parceli između ulica Svetog Save i Veljka Milankovića, navodi se u saopštenju SDS Prnjavor.

 

– Cijenimo brigu gospodina Tomaša i SO Prnjavor, tako posebno naglašenu u vrijeme predizborne kampanje, za javni interes naše lokalne zajednice po pitanju objekata na atraktivnim lokacijama u gradu. Shodno tome, tražimo od gospodina Tomaša i predsjednika SO da jednaku brigu za javni interes pokažu i na primjeru izgradnje stambeno-poslovnog objekta na parceli između ulica Svetog Save i Veljka Milankovića, ističu u SDS.

 

U saopštenjukoje je potpisao predsjednik IO SDS Prnjavor Milan Aleksić podsjeća se da je javni interes upravo u tome da građani dobiju sve neophodne informacije o izgradnji pomenutog stambeno-poslovnog objekta.

 

– S obzirom na to da javnosti još uvijek niste dostavili na uvid odgovore na pitanja definisana zaključkom SO Prnjavor od 12.06.2020. godine, postoji opravdana sumnja da nisu ispoštovani svi uslovi u pogledu pravne regulative i da se iz tog razloga ne oglašavate.Očigledno nije isto pričati priče za skupštinskom govornicom i potpisati se ispod napisanih rijeeči, stoji u saopštenju IO SDS Prnjavor.

 

Iz SDS navode da su svjesni da je pokretanje pitanja vlasništva na zgradi Srpske demokratske stranke običan predizborni trik i da ono nije upitno, što će svojim aktima potvrditi nadležni organi.

 

– Pitanje je da li se isto može reći i za izgradnju stambeno-poslovnog objekta za koji mjesecima izbjegavate dostaviti informacije građanima, kategorični su u SDS.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *