PANIKA U BANJALUČKOM SNSD
Raspad sistema! Mi ginemo, a sigurno gubimo!

Društvo

Strah od poraza u Banjaluci je toliko veliki da su u SNSD-u potpuno izgubili kompas: Od svojih aktivista u viber- grupama šefovi traže da prijete, podmeću kandidatima opozicije, ucjenjuju, verbalno napadaju, a neki pozivaju i na mnogo drastičnije mjere – do fizičkog obračuna!

 

Uprkos rasipanju budžetskog novca kojeg danima dijele šakom i kapom, dovođenju estradnih zvijezda iz Srbije, slatkim obećanjima i spiskovima sigurnih glasova po vladinim institucijama i javnim preduzećima, banjalučki SNSD je svjestan da je daleko od pobjede, a sve bliže porazu.

 

To se može zaključiti iz viber-prepiske aktivista banjalučkog SNSD koji su zaduženi da na društvenim mrežama rade protiv kandidata opozicije.

 

Neki su već uvidjeli beskorisnost napada na kandidate opozicije i pozivaju na razum:

 

Ljudi moji, šta se ovo dešava u BL!? Raspad sistema! Mi ginemo, a sigurno gubimo. Neki naši su neodlučni!?

 

Ipak, njihovi šefovi, među kojima se pominje i “Muzičar” i dalje ne posustaju:

 

– Bazirajte se na izdaju Republike Srpske, američke pare, špijunažu, pederluk, vanbračnu djecu…- samo su neke od instrukcija koje šefovi grupa daju botovima SNSD.

 

 

I dok jedni psuju i prijete kandidatima opozicije koje će “napadati sa svih profila”, drugi bi da im zapišavaju bilborde.

 

Ima i onih “razumnih” kojima se ovaj rat na društvenim mrežama ne dopada i najavljuju “napuštanje priče”.

 

Inače, botovi SNSD-a u Banjaluci dobro su plaćeni za svoj posao, od 700 do 1000 KM, a neki to rade iz ubjeđenja, ili odrađuju za radna mjesta koja su dobili preko stranke.

 

Atmosfera mržnje koju SNSD širi u javnosti kulminirala je brojnim napadima, ne samo na društvenim mrežama.

 

U Bijeljini je sinoć nasmrt pretučen Goran Kalajdžić, na kojeg su nasrnula trojica aktivista ove stranke, kojeg su bjesomučno udarali pred 20-ak nijemih posmatrača na skupu SNSD u bijeljinskom naselju Pučile.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *