Danas naoblačenje s kišom

Društvo

U BiH danas će biti znatno svježije vrijeme, a poslijepodne se očekuje i naoblačenje sa kišom uz najvišu dnevnu temperaturu do 26 stepeni Celzijusovih.

Jutros je pretežno sunčano uz umjerenu oblačnost, a samo na krajnjem zapadu Krajine je oblačno i mjestimično sa kišom, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana i popodne biće oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a očekuje se i grmljavinsko nevrijeme sa mogućnošću grada i jakog vjetra, uz mjestimično intenzivnije pljuskove.

Duvaće slab do umjeren vjetar, uglavnom sjeverni, a u Hercegovini južnih smjerova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od 20 do 26, na jugu do 31 stepen Celzijusov.

Temperatura jutros u 9.00 časova: Bjelašnica 12 stepeni Celzijusovih, Majevac 13, Ribnik, Mrakovica, Šipovo 14, Gacko, Kalinovik 15, Krupa na Vrbasu i Rudo 16, Čemerno, Manjača, Mrkonjić Grad, Novi Grad, Nevesinje, Bugojno i Livno 17, Kneževo, Čelinac, Kotor Varoš, Prijedor, Višegrad i Krupa na Uni 18, Srbac, Tuzla i Sarajevo 19, Han Pijesak, Sokolac, Banjaluka i Zvornik 20, Trebinje 22, Srebrenica 23, Bijeljina, Bileća i Mostar 24, Doboj 25, Mostar 26 stepeni Celzijusovih.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *