Samoubistvo nakon saslušanja o bjekstvu poslije saobraćajne nesreće

Hronika

Mile Karan (31) iz Gradiške, koji je prekjuče uhapšen nakon što je utvrđeno da je pobjegao sa mjesta saobraćajne nezgode tokom koje je vozilom udario i povrijedio sugrađanina, juče se objesio, potvrđeno je “Nezavisnim”.

Naš izvor dodaje da je život sebi oduzeo u šupi u Rogoljima, opština Gradiška, a da je tragedija prijavljena sinoć oko 17.50 časova.

Karan je uhapšen u Slatini, opština Laktaši, a terete ga da je renoom laguna, koja je i pronađena, i na kojoj su uočena oštećenja, u Brestovčini udario Gradiščanina Sašu Čolića (31).

Pronašli su ga pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, a sumnjiče ga za ugrožavanje javnog saobraćaja, ali i nepružanje pomoći povrijeđenom Čoliću.

“Na osnovu tragova izuzetih sa lica mjesta i preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji u cilju identifikovanja vozila, kao i identifikovanja i pronalska vozača, utvrđeno je da je u pitanju vozač M.K.”, saopšteno je juče iz Policijske uprave Gradiška.

Čolić je, u noći kada ga je udarilo vozilo, s radnim kolegama imao proslavu poslovne Nove godine i auto ga je “pokupilo” kada su, u ponedjeljak oko 2.05 časova, krenuli kući.

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *