U tri nesreće povrijeđene četiri osobe

Hronika

Četri lica su lakše povrijeđena u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile proteklog vikenda na području u nadležnosti Policijske uprave Gradiška, rečeno je Srni u policiji.

Na lokalnom putu u mjestu Krajišnik, opština Gradiška, sinoć u 20.00 časova, automobil “fijat punto” kojim je upravljao muškarac iz Gradiške čiji su inicijali M.LJ. /55/ udario je u sugrađanku čiji su inicijali N.M. (62) koja je lakše povrijeđena.

U Ulici 16. Krajiške brigade u Gradišci u subotu, 17. februara, u 3.45 časova lakše su povrijeđeni mladići iz Gradiške čiji su inicijali LJ.NJ. (24) i G.M. (25) kada je “golf”, koga je vozio LJ.NJ., udario u kiosk.

Tridesetčetverogodišnjak iz Banjaluke čiji su inicijali Đ.R. lakše je povrijeđen na magistralnom putu Srbac-Nova Topola, kada su se sudarili “sitroen” kojim je upravljao i “mercedes” kojeg je vozio dvadesetosmogodišnjak iz Srpca čiji su inicijali S.T.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u petak, 16. februara, u 19.00 časova u mjestu Prijebljezi, opština Srbac.

Iz Policijske uprave Gradiška pozivaju građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu i sigurnost drugih građana podigli na što viši nivo.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *