Doboj: Vozač podletio pod kamion i poginuo

Hronika

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći, koja se u nedelju, sat i po poslije ponoći, desila na magistralnom putu M-4 Doboj – Teslić, u mjestu Matuzići.

Najmanje pet vozila je učestvovalo u nesreći, koja se desila nakon što je, prema izjavama svedoka, vozač “škode oktavia” S.S. (1986) na punoj liniji preticao dva vozila ispred sebe, “pasat” i “audi”. Iz suprotnog smera velikom brzinom dolazio je “audi” sa ugašenim svjetlima, pretičući kamion sa prikolicom, vlasništvo firme TrendTex.

Vozač “škode” je izbjegavajući direktan sudar sa “audijem” koji mu je dolazio u susret, udario u ivičnjak, a potom se odbio pod prikolicu kamiona. Udar je bio toliko jak da je iz “škode” ispao motor. Kamion je školjku “škode” vukao nekoliko desetaka metara, te je izletio sa ceste i zaustavio se pošto se prikolica prevrnula. Na licu mjesta život je izgubio vozač “škoda oktavije” , prenosi mojdoboj.info.

U ovoj nesreći su se sudarili i “audi” i “pasat” koje je preticao vozač “škode”, ali je taj sudar prošao bez povrijeđenih osoba.

mojdoboj.info

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *