Tuča aktivista SNSD u Doboju

Hronika

Aktivista SNSD Vedran Simić zvani Veker primljen je na hirurško Odjeljenje dobojske bolnice zbog povreda koje mu je nanio njegov partijski kolega Darko Nešković.

Sve se odigralo ispred ugostiteljskog objekta “Kuštro” u srijedu oko 23 časa. U CJB Doboj, ne otkrivajući više detalja, potvrdili su da je slučaj prijavljen i da rade na njemu u saradnji sa tužilaštvom.

Nezvanično, riječ je o aktivistima SNSD, koji su svrstani u dva suparnička tabora. Do tuče je došlo zbog svađe oko navodnog dopisivanja glasova unutar liste SNSD na prethodnim izborima. Dio kandidata ove partije javno se požalio da su ih kolege “pokrale” dopisujući sebi glasove na biračkim mjestima, ali su žalbe upućene gradskoj izbornoj komisiji i CIK – odbijene.

U Doboju se spekuliše da je ovakav epilog dodatno povećao netrpeljivost između posvađanih kandidata, što je preneseno i na njihove simpatizere.

U Opštoj bolnici kažu da je Simić nakon ljekarske obrade zadržan na liječenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Iako je, kako saznajemo, bio u restoranu “Kuštro”, v.d. predsjednika GO SNSD u Doboju Miroslav Gavrić kaže da prvi put čuje za tuču, te nije želio da komentariše ovaj događaj.

EuroBlic

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *