Policija pronašla 73 pakovanja marihuane

Hronika

Policijski službenici Policijske stanice Gacko su u jutarnjim časovima 27. avgusta 2018. godine, u mjestu Miholjače, opština Gacko, pronašli putnički automobil marke volkswagen, tip passat, u kome su pretresom pronađena 73 celofanska pakovanja opojne droge.

Policijski službenici su putnički automobil pokušali da zaustave na magistralnom putu M-20, Gacko – Foča, ali nakon što je vozač navedenog automobila ugledao policijsku patrolu, okrenuo je automobil i uputio se prema Gacku. Policijski službenici su napušten putnički automobil pronašli u mjestu Miholjače, opština Gacko.

S obzirom, na operativna saznanja da se automobil koristi za prevoz opojne droge, policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge PU Trebinje su izvršili pretres kojom prilikom su pronađena 73 celofanska pakovanja zeljaste biljne materije koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, koja su bila upakovana u tri vreće: dvije jutane i jednu platnenu.

Daljim rasvjetljavanjem događaja, policijski službenici su stekli osnov sumnje da su počinioci krivičnog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ lica inicijala M.M. (1993) iz Zvornika i V.Č., državljanin Republike Crne Gore, protiv kojih će Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nakon kompletiranja predmeta.

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *