Razotkriven pedofil iz Zenice

Hronika

Pedofil S. P. iz Zenice upao je u zamku koju su mu pripremili građani na „Fejsbuku“.

Izmišljena 13-godišnja djevojčica, iza koje stoji tim srbijanske neprofitne organizacije “Stop pedofiliji SP”, u početku je negodovala i predomišljala se kako bi klopka izgledala što uvjerljivije, a onda je pristala na dopisivanje kako bi pedofil upao u igru. Napisao joj je da dolazi iz Zenice, ima 30 godina i trenutno radi u Zagrebu.

Kako je razgovor odmicao, Zeničanin je bez ikakvog ustručavanja tražio od 13-godišnjakinje eksplicitne fotografije. Iako mu je jasno ukazala na to da ima samo 13 godina, to manijaku uopšte nije zasmetalo pa je u jednom trenutku razgovora čak poslao fotografije svog polnog organa i tražio od nje da mu šalje iste takve, piše Avaz.ba.

– Kako si ti ljepotice? Možemo li se upoznati? Mogu li te vidjeti? Voliš li starije, ja volim mlađe. De sliku svoju – samo su neke od poruka koje je Zeničanin upućivao 13-godišnjakinji.
Djevojčica ga je pitala šalju li mu i druge maloljetnice fotografije, što je potvrdio, a zatim je, nakon što ga je pitala kakve, odgovorio:

Nije odustajao

Šalju mi one stvari. Grudi, mace, p…. Pošalji i ti, šta ima veze, neće niko saznati ni vidjeti. Samo ja. Poslat ću i ja tebi polni organ, hoćeš li? Da ga vidiš? . bio je uporan pedofil.

Iako je djevojčica u jednom trenutku počela ignorirati, manijak nije odustajao. Morbidne poruke objavljene su na facebook stranici “Stop pedofiliji SP”.

U MUP Zeničko-dobojskog kantona nisu imali podatke o ovom šokantnom slučaju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *