Mladić iz Laktaša pušten na kućno liječenje

Hronika

Dvadesetčetvorogodišnjak, kojem je osoba čiji su inicijali B.V. nanijela vidne povrede, nakon presretanja automobilom na lokalnom putu u Miloševcima u Laktašima, stabilnog je zdravstvenog stanja i pušten je na kućno liječenje.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske saopšteno je da je pacijent čiji su inicijali S.Ć. dovezen u ovu zdravstvenu ustanovu juče u 4.30 časova, sanitetskim vozilom Doma zdravlja Laktaši.

Prema riječima načelnika Urgentnog centra UKC-a Republike Srpske Dragana Rakanovića, pacijent je zadobio povrede lica koje su mu zbrinute, te mu je urađena dodatna dijagnostika.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije je saopšteno da je policija iz Laktaša sprovela u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka osobu čiji su inicijali B.V. iz Laktaša, osumnjičenu da je izvršila razbojništvo, protivpravno lišavanje slobode, izazivanje opšte opasnosti i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Osoba je osumnjičena da je juče oko 2.00 časa, na lokalnom putu u mjestu Miloševci, opština Laktaši, svojim automobilom “golf” presrela putnički automobil “mercedes”, onemogućila mu dalje kretanje, te na silu izvukla dvadesetčetvorogodišnjaka i nanijela mu vidne povreda, nakon čega ga je ugurala u svoj automobil i od njega otuđila oko 500 KM.

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *