Banjaluka: Policija uhapsila dvojicu napadača na Davora Malića

Hronika

Policija je uhapsila Banjalučane O.M. (28) i A.P. (19), osumnjičene da su izvršili krivično djelo iznuda nad Davorom Malićem (25) iz Banjaluke, potvrdila portparolka Centra javne bezbjednosti Banjaluka Marija Markanović.

Markanovićeva je istakla da će se sve dalje mjere i radnje prema uhapšenim preduzimati prema instrukcijama dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

“Zahvaljujući dobroj koordinaciji policije, O.M. i A.P. su u vrlo kratkom vremenskom periodu identifikovani i uhapšeni”, rekla je Markanovićeva.

Oni su kasno sinoć u Banjaluci fizički nasrnuli na Malića u Ulici Majke Jugović, a zatim ga putničkim motornim vozilom prevezli do Tuzlanske ulice, gdje je i pronađen sa vidljivim tjelesnim povredama i prebačen u Univerzitetski klinički centar Banjaluka.

-Dvadesetpetogodišnji Davor Malić iz Banjaluke ima ozbiljnu povredu mozga i prelom donje vilice, ali je njegovo stanje trenutno stabilno i nastavlja se dalje liječenje, rekao je neurohirurg Ostoja Savić sa Klinike za neurohirurgiju UKC BL.

Savić je istakao da je Malićevo stanje takvo da se sa njim sada može i razgovarati, ali da će ostati u bolnici i narednih dana da se isprati do kraja njegovo zdravstveno stanje.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *