Jedno lice uhapšeno u okviru istrage o ubistvu Miloša Ostojića

Hronika

Po zahtjevu Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, policijski službenici Kantona Sarajevo uhapsili su osobu inicijala A. H. u okviru istrage rasvjetljavanja krivičnog djela teškog ubistva M. O. iz Istočnog Sarajeva, rekla je Srni portparol MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

“Lice lišeno slobode predato je policijskim službenicima MUP-a Srpske i nad njim je u toku kriminalistička obrada”, navela je Miljanovićeva.

Ona je dodala da se sve istražne mjere i radnje u vezi sa ovim krivičnim djelom sprovode pod nadzodom republičkog tužilaštva.

Dvadesetdevetogodišnji Miloš Ostojić ubijen je prve noći 2019. u Istočnom Sarajevu. Slučaj je okarakterisan kao teško ubistvo, a u potragu za počiniteljima uz MUP Republike Srpske uključila se i policija Kantona Sarajevo.

Miloš Ostojić automobilom je stigao u Karađorđevu ulicu pred klub Sparta. Nepoznati počinilac nešto iza 23 sata pucao je na Ostojića koji je zadobio teške tjelesne povrede nakon čega je prevezen u Bolnicu Kasindo gdje je i preminuo.

Slučaj je okarakterisan kao teško ubistvo zbog čega je istragu preuzela Uprava za teški kriminal MUP-a RS i republički tužilac.

Ubijeni Miloš Ostojić sin je poznatog biznismena sa prostora Istočnog Sarajeva.

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *