Strašna saobraćajna nesreća kod Laktaša

Hronika

Sedamnaestogodišnja J.N. iz Banjaluke, koja je noćas teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Mahovljanima kod Laktaša, priključena je na aparate za vještačku ventilaciju i sve daljne prognoze su preuranjene, saznaju “Nezavisne” u Univerzitetskom kliničkom centru RS.

 

Pacijentkinja je, nakon dijagnostičke obrade, hospitalizovana u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje UKC RS, a primljena je u teškom opštem stanju.

 

U toj saobraćajnoj nesreći poginuli su Bojan Vuković (22) iz Aleksandrovca, te sedamnaestogodišnja A.K. iz Maglajana.

 

Povrijeđeni su sedamnaestogodišnja N.J. iz Banjaluke i Stefan Kasić (22) iz Maglajana, a koji je nakon dijagnostičke obrade hospitalizovan u Službi za torakalnu hirurgiju UKC RS.

 

“S.K. (1997) zadobio je tjelesne povrede glave i grudnog koša. Pacijent je trenutno stabilan i ostaje na daljem liječenju i praćenu u UKC RS”, rekli su iz UKC RS.

 

U tu zdravstvenu ustanovu noćas je dovezena i stradala A.K, ali joj spasa nije bilo.

 

“Pacijentkinja je dovezena bez znakova života”, rekli su za “Nezavisne” iz UKC RS.

 

Inače, iste noći u drugoj nezgodi, u Jakupovcima, u slijetanju pežoa, poginuo je Marko Ivekić Stojanović (23) iz Banjaluke, a povrijeđen je Stefan Vidović (22) iz Banjaluke. Vidović je takođe dovezen u UKC RS, a zatim pušten na kućno liječenje.

 

“Pacijent je nakon prijema i dijagnostičke obrade uz propisanu terapiju otpušten na kućno liječenje”, rekli su iz UKC.

nezavisne.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *