Uhapšen nakon što je opljačkao ženu u automobilu

Hronika

Prijedorčanin Jasmin K. (23) uhapšen je nakon što je iz automobila od sugrađanke oteo torbu sa 5.000 evra i 1.000 maraka.

 

Naime, teška krađa dogodila se sinoć u Ulici Svetosavka oko 19:50 sati.

 

Kako portal srpskainfo.com saznaje, žena je sjela u svoj automobil koji je bio parkiran i stavila torbu na mjesto suvozača.

 

– U tom momentu vrata automobila otvorio je lopov i uzeo torbu. Žena se par sekundi otimala sa njim, ali on je nadjačao i otrčao sa torbom u kojoj je bio novac, mobilni telefon i lični dokumenti – otkriva naš izvor.

 

Dodaje da je lopov iz torbe uzeo 1.000 maraka, a budući da nije vidio da u torbi ima još 5.000 evra bacio ju je u blizini mjesta krađe.

 

Kako saznajemo torbu sa evrima pronašli su policijski službenici Policijske uprave Prijedor i vratili vlasnici. Nakon toga počela je potraga i za lopovom. Jasmina su uhapsili u mjestu Svale noćas oko 2:30 sati.

 

– Kod njega su pronašli oko 850 maraka, znači on je potrošio 150 maraka od novca koji je ukrao – otkriva sagovornik.

 

Dodaje da opljačkana žena ima privatni posao i da to objašnajva toliki iznos novca koji je imala kod sebe. Lopov je po sličnim krivičnim djelima poznat policiji od ranije.

 

Iz Policijske uprave Prijedor, saopštili su da će protiv osumnjičenog J.K. biti podnesen izvještaj za krivično djelo teška krađa.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *