Gradiška: Migranti upali u kuću, pretukli i opljačkali mladića

Hronika

Policija iz Gradiške uhapsila je tri lica Y.S. (19) i L.E. (19) državljane Alžira i A.M. (19) državljanina Palestine, zbog sumnje da su danas počinili razbojništvo nad dvadesettrogodišnjakom iz Gradiške.

 

Nezvanično saznajemo da je mladić koji je napadnut u iznamljenom stanu u kojem je živio kao podstanar, zadobio lakše tjelesne povede.

 

“Nakon saznanja da je izvršeno krivično djelo, na osnovu operativnih i istražnih mjera i radnji, utvrđeno je da su osumnjičeni u srijedu oko 00.30 časova u kući stanovanja u ulici Braće Čubrilović, nanijeli povrede oštećenom, nakon čega su od njega otuđili određene predmete”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

 

Napominju da je o svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se lica ispitaju i da se preduzmu potrebe mjere i radnje na dokumentovanju krivičnog djela razbojništvo, te da se utvrdi eventualno postojanje drugih krivičnih djela.

 

“Sve dalje mjere i radnje prema osumnjičenim licima preduzimaće se pod nadzorom dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te su o svemu obavješteni i službenici Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine, Odjeljenja sa poslovima sa strancima-terenska kancelarija Banjaluka”, naveli su iz PU Gradiška.

 

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *