Potvrđena optužnica zbog ubistva navijača kod Bijeljine

Hronika

Okružni sud u Bijeljini potvrdio je optužnicu protiv navijača Crvene Zvezde Marka Zarića zvanog Čupo i Petra Bujinovića, obojice iz Bijeljine zbog ubistva navijača Partizan Aleksandra Pantića, saznaje Srpskainfo.

 

Prema optužnici dogovrena tuča dvije grupe navijača dogodila se 15. septembra 2018. godine oko 15 minuta poslije ponoći u mjestu Dvorovi, grad Bijeljina, na parkingu hotela “Sveti Stefan”.

 

– Kada su navijači FK Crvena Zvezda došli na parking prostor ispred hotela, najprije su se raspodijelili po grupama i čekali dolazak navijača Partizana. Kada su došli, krenuli su jedni prema drugima. Marko Zarić je pesnicom udario Aleksandra Pantića u glavu, nakon čega je Pantić pao na tlo. Potom su Zarić i Bujinović drvenim motkama udarali Pantića u predjelu glave u namjeri da ga ubiju- navodi se u optužnici koja je u posjedu Srpskainfo.

 

Pantić je zadobio teške povrede glave, vitalnih moždanih centara usljed kojih je preminuo nap utu u Klinički centar Srbije.

 

U krvavoj tuči navijača kod Bijeljine teško je povrijeđen i Boris K.

 

Motiv dogovorenog obračuna u kojem je najmlađi učesnik imao 17, a najstariji 45 godina, bio je grafit koji su navijači Crvene zvezde ispisali na jednoj zgradi u centru Bijeljine a navijači Partizana prekrečili. Nakon toga je dogovorena tuča, u kojoj je učestvovalo 20 navijača.

 

srpskainfo.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *