Policijski specijalac pretukao mladića u Kneževu

Hronika

Pripadnik Specijalne antiterostičke jedinice (SAJ) MUP Republike Srpske uhapšen je sinoć u Kneževu nakon što je istukao mladića iz tog grada, a do sukoba između njih je došlo zbog svađe u saobraćaju, saznaje Srpskinfo.

 

U Policijskoj upravi Banjaluka pojasnili su da je sinoć oko 19.50 na regionalnom putu Kneževo -Travnik u Ulici Drage Vranješa u Kneževu došlo do svađe, a zatim i do tuče zbog preticanja u saobraćaju.

 

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je naložio da se preduzme sve potrebne mjere radi uvrđivanja svih okolnosti ovog događaja – rekli su u policiji.

 

Portparol PU Banjaluka Marija Markanović potvrdila je da je uhapšen pripadnik MUP RS, koji nije bio na dužnosti.

– U skladu sa utvrđenim činjeničnim stanjem dostaviće se informacija Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP RS, radi preduzimanja mjera i radnji iz njihove nadlžensoti – pojasnila je Markanovićeva.

 

Meštani Kneževa ispričali su za Srpskainfo da je do sukoba došlo, jer neko od njih ovom drugom nije dozvolio da ih prestigne.

 

– Potom su zaustavili vozila i krenuli se svađati. Navodno je tada taj mladić koji je pripadnik Specijalne policije, izvadio pištolj i tog momka iz drugog auta udario u glavu – rekao je naš sagovornik.

 

Srpskainfo.com

Tagged