Otac i sin pretukli policajce

Hronika

Pedesetogodišnji S.T. i dvadesetpetogodišnji S.T. iz Istočnog Sarajeva uhapšeni su juče zbog sumnje da su napali policijske službenike u ovom gradu, saopštila je policija.

 

Oni se sumnjiče da su fizički napali dvojicu policijskih službenika koji su postupali po prethodno prijavi zaprimljenoj ranije, a u kojoj se navodi da je S.T. (50) vrijeđalo osobu na parking prostoru u Ulici Stefana Nemanje u Istočnom Sarajevu, a zatim se udaljilo sa lica mjesta.

 

Portal “Avaz.ba” nezvanično navodi da je riječ o ocu i sinu, te da je otac bio pod dejstvom alkohola kada je vrijeđao sugrađanina na parkingu.

 

“Pronalaskom prijavljenog lica, navedeni su napali policijske službenike nanijevši im tjelesne povrede, nakon čega im je ukazana ljekarska pomoć u JZU Bolnica ‘Srbija’ u Istočnom Sarajevu. O svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo”, naveli su u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

 

Nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilaštvu će protiv uhapšenih biti podnesen izvještaj za počinjeno krivično djelo.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *