Poznata imena uhapšenih u akciji “Kasa 2”

Hronika

Okružno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu danas bi trebalo donijeti odluku šta će biti sa sedmero osumnjičenih koje je SIPA uhapsila u nastavku policijske akcije „Kasa 2“, koja je prošle sedmice obavljena na Palama i Istočnom Sarajevu.

 

U velikoj akciji SIPA pretreseni su brojni ugostiteljski objekti na Palama te dva u Istočnom Sarajevu zbog sumnje da odgovorne osobe vršile utaju poreza.

 

Svih sedam osoba nakon ispitivanja pušteno je da se brani sa slobode, a danas će biti poznato hoće li im biti predložene mjere zabrane.

 

Istražioci SIPA pretresli su njihove ugostiteljske objekte, i to kafe bar „Pegi Jahorina“, restoran „Garden Sumbulovac“ Pale, apartman „Maxwell Jahorina“, vilu „Bela Jahorina“, računovodstveni servis ”Pejović Pale” na Palama i restoran “Bob Exclusive”.

 

Avaz iz izvora bliskih istrazi otkriva imena svih uhapšenih i osumnjičenih.

 

Riječ je o Njegošu Ćulumu, menadžeru kafe bara “Pegi”, i vlasniku Predragu Obućini, Zorici Jovankić, vlasnici ribnjaka “Toplik”, Svanimiru i Miljani Kreštalici, vlasnicima objekta „Bob Exclusive“, Dušanki Pejović, direktorici servisa „Pejović Pale“, i Zoranu Obućini, vlasniku vile ”Bela“.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *