Lukač: U toku intenzivna potraga za Krunićevim ubicama

Hronika

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač rekao je danas u Banjaluci da se intenzivno sprovodi istraga u vezi sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića, kao i potraga za učesnikom u tom ubistvu (Benedijem Đukanovićem), koji je u bjekstvu.

 

– Radimo na dosta drugih tragova, ali, s obzirom na to, da je ta istraga veoma aktuelna, ne mogu da pričam o nekim drugim detaljima – rekao je Lukač novinarima.

 

On je naveo da raspisana potjernica i za drugim napadačem (Nedeljkom Dukićem) koji je učestvovao u pokušaju ubistva novinara BN Televizije Vladimira Kovačevića.

 

– Radi se na tom slučaju. Ne mogu reći da li sada imamo određene tragove, ali na tom planu sarađujemo sa policijama u okruženju i šire – rekao je Lukač.

 

On je dodao da je nedavno na auto-putu kod Banjaluke pronađeno 65 kilograma marihuane, a ne droga vrijedna pola miliona KM.

 

– Ta marihuana ne može da vrijedi pola miliona nigdje u svijetu, već, kada se rasparčava na ulici, negdje 60.000, 70.000 KM. U vezi s tim slučajem traje intenzivna istraga i postoji razlog zašto tu informaciju nismo objavili. Javnost će o tome biti informisana na vrijeme – rekao je Lukač.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *