Motorista iz Gradiške poginuo kod Dubice

Hronika

Milan G. (53) iz Gradiške poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 18.10 sati na magistralnom putu Kozarska Dubica – Gradiška u mjestu Međeđa kod Dubice.

 

On se, vozeći motocikl Jamaha, na jednoj velikoj krivini, na kojoj se nalazi i mostić, prešavši u suprotnu traku, zabio u “seat atek” njemačkih registarskih tablica kojim je upravljao Banjalučanin K. S. (43), prenosi Avaz.

 

Motociklista je preminuo na licu mjesta, dok je vozač “seata” prošao bez povreda. Uviđaj je na mjestu nesreće, uz policiju PS Kozarska Dubica, obavio i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Prijedor koji je naložio obdukciju nad tijelom smrtno stradaloga koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci.

 

Nezvanično Milan G. krenuo na motorijadu u Kostajnicu, kao i da se nesreća dogodila na mjestu za koje mještani tvrde da je jedna od crnih tačaka ovog regionalnog puta.

 

Iz PU Prijedor danas su apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju od neželjenih posljedica.

 

– S obzirom na to da su vozači mopeda, motocikla, lakih motocikala jedna od ugroženijih kategorija u saobraćaju, ovim putem skrećemo pažnju da u saobraćaju učestvuju tehnički ispravnim i registriranim motorima, da koriste zaštitnu opremu, da brzinu prilagode uslovima na putu, kao i da u saobraćaju ne učestvuju pod uticajem alkohola – saopšteno je danas iz PU Prijedor.

 

srpskainfo.com

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *