Povrijeđeni Kuzmić hitno prebačen helikopterom u Beograd

Hronika

Košarkaški reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći na periferiji Banjaluke, hitno je transportovan u Beograd.

 

Kuzmić, koji je u nedjelju ujutru doživio tešku saobraćajnu nesreću, zbog jakih bolova je medicinskim putem uveden u komu, kako bi lakše podnio hitno prebacivanje u Beograd. Let je obavio Helikopterski servis Republike Srpske, a povrijeđeni košarkaš je stigao u Beograd oko 12.20.

 

U nedjelju je u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka – Prijedor, u Ramićima, došlo je do saobraćajke u kojoj su se sudarila dva luksuzna automobila.

 

Kuzmić je u sudaru polomio vilicu i grudni koš, zbog čega su ga banjalučki medicinski stručnjaci stavili u inudkovanu komu.

 

Srećom, nema hematome na mozgu, ali su njegove povrede izuzetno ozbiljne pa je, iako nije životno ugrožen, transportovan u Urgentni centar u Beogradu.

 

Kuzmić je nedavno na Instagram nalogu ponosno objavio da se vraća u KK Crvena zvezda, čime je njegova sportska biografija dobila novo crveno-bijelo poglavlje.

 

Istinito

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *