Banjalučanin uhapšen nakon što je nasilno uvukao djevojku u auto

Hronika

Banjalučanin M.S. uhapšen je noćas na području ovog grada zbog sumnje da je nasilno uvukao djevojku u automobil pasat i odvezao je u nepoznatom pravcu.

 

Sve se desilo u banjalučkoj ulici Ivana Kosančića, a slučaj su prijavili građani koji su vidjeli muškarca koji je uvukao djevojku.

 

Nedugo nakon zaprimljene prijave, policajci su na parking prostoru u Ulici Branka Popovića pronašli pasat i osumnjičeni je uhapšen.

 

Kako su saopštili iz PU Banjaluka, daljim radom je utvrđeno da je osumnjičeni bio u emotivnoj vezi sa djevojkom, nasilno je uvukao u automobil, oduzeo joj mobilni telefon i novac sa namjerom da je primora da nastave emotivnu vezu.

 

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 25.07.2019. godine oko 00,30 časova identifikovali su, pronašli i lišili slobode M.S. iz Banjeluke, osumnjičenog da je izvršio krivično djelo ‘Protivpravno lišenje slobode'”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

 

O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv osumnjičenog za krivično djelo “Protivpravno lišenje slobode”.

 

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *