Vozio pijan, udario policajca pa bježao

Hronika

Policija je u Doboju uhapsila B.B. iz tog grada koji je pijan bježao od policije jer je vozio auto sa neispravnim tablicama, a prilikom bijega povrijedio jednog policajca.

 

Kako je navedeno u saopštenju PU Doboj on se sumnjiči da je izvršio krivično djelo “Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje”.

 

“Navedeno lice je oko 1.40 časova, u ulici Jug Bogdana u Doboju kontrolisano u saobraćaju, prilikom čega je kod istog uvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,85 g/kg te da je upravljalo putničkim automobilom marke „VW Golf“ sa nepripadajućim registarskim oznakama. Nakon što je B.B. saopšteno da će biti lišen slobode, isti je odgurnuo policijskog službenika a potom se dao u bijeg”, stoji u saopštenju PU Doboj.

 

U saopštenju se navodi i da je policajac, nakon što je sustigao B.B., on mu je zadao udarac u predjelu grudnog koša i nanio tjelesne povrede, nakon čega je uz upotrebu fizičke snage i sredstava za vezivanje uhapšen.

 

Povrijeđenom policijskom službeniku je ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici.

 

Nad navedenim je izvršena kriminalistička obrada i protiv istog će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *