Banjalučke starlete uhapšene zbog prostitucije?

Hronika

B. V. i A. M. navodno su prije dvije noći uhapšene u jednom luksuznom hotelu u Bečićima zbog prostitucije.

 

Beogradski list “Kurir” nezvanično saznaje da su u pitanju Plejbojeva zečica Božana Vujinović i manekenka Aleksandra Morača, obe iz Banjaluke, koje su, navodno, uhapšene u hotelskoj sobi dok su bile sa klijentima iz Turske.

 

Neimenovani izvor lista tvrdi da su B.V. i A.M. u momentu hapšenja bile u društvu šestorice turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili zbog pružanja seksualnih usluga.

 

Tarifa devojaka za noć sa Turcima bila je, prema saznanjima izvora Kurira, 500 evra po osobi.

 

Izvor lista takođe navodi da se hapšenje dogodilo pred zabezeknutim gostima hotela, koji su u nevjerici posmatrali policajce kako odvode djevojke.

 

B.V. i A.M. se već neko vrijeme nalaze na Crnogorskom primorju, o čemu govore i fotografije sa njihovih Instagram profila, koji su baš juče ugašeni, piše “Kurir.”

 

Djevojke su obilazile sve popularne plaže i poznate lokale, fotografisale su se i pokazivale kako uživaju, posjećujući povremeno i jahte.

 

Beogradski list navodi da je B.V. u Srbiji poznata kao jedna od najtraženijih djevojaka makroa M. M. koji se već izvjesno vreme nalazi u pritvoru.

 

Prema pisanju Kurira B.V. je ovog ljeta napravila skandal na jednoj jahti kada je nasrnula na jednoj jahti na drugu prostitutku, jer je sumnjala da je ova ranije “namještala” policiji.

 

Tuču su prekinuli su klijenti iz Turske, koji su ih nakon toga obje sa sve koferima izbacili na obalu, ispričao je neimenovani izvor “Kurira.”

 

mondo.ba

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *