Muškarac smrtno stradao od strujnog udara

Hronika

P. B. (42) iz Novog Grada stradao je od strujnog udara u mjestu Donji Petrovići u opštini Krupa na Uni.

 

Kako saznajemo, nesrećni čovjek je bio angažovan na poslovim demontiranja šatora koji je bio postavljen u Donjim Petrovićima tokom zbora, odnosno proslave krsne slave ovog mjesta.

 

Nakon što se proslava završila P. B. je sa više osoba demontirao šator.

 

Do nesreće je došlo kada se P.B. uhvatio za željeznu cijev šatora koja je bila pod strujnim naponom. Zadobio je povrede te je prevezen u Dom zdravlja u Novi Grad gdje je od posljedica strujnog udara i preminuo.

 

Iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da su u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Prijedoru izvršili uviđaj na mjestu nesreće.

 

– Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci – naveli su iz prijedorske policisjke uprave.

 

Dodaju da će i protiv vlasnika šatora biti podnesena dva izvještaja.

 

-Protiv lica B.Š. iz Krupe na Uni, vlasnika navedenih šatora, slijedi podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela Izazivanje opšte opasnosti i Krađa električne energije ili prirodnog gasa-saopštilis u iz Policisjke uprave Prijedor.

 

 

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *