Prijava protiv brata direktora preduzeća “Putevi Srpske”

Hronika

Protiv Predraga Nešića iz Istočnog Novog Sarajeva Osnovnom sudu Sokolac podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nedoličnog ponašanja.

 

Policija je pregledom snimaka objavljenih na internetu sa proslave rođenja sina direktora Javnog preduzeća “Putevi Srpske” Nenada Nešića utvrdila da osoba koja se nedolično ponaša nije on nego njegov brat Predrag.

 

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo ranije danas je saopšteno da je Policijska stanica Istočna Ilidža podnijela Osnovnom sudu Sokolac zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv osobe čiji su inicijali P.N. iz Istočnog Novog Sarajeva zbog nedoličnog ponašanja.

 

Policijski službenici su na osnovu snimaka objavljenih na internetu na kojima se nepoznata osoba nedolično ponaša, utvrdili identitet te osobe i protiv nje preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

 

Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv P.N. iz Istočnog Novog Sarajeva podnesen je sudu zbog počinjenog prekršaja iz člana sedam Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *