Uhapšen zbog prijetnji Vučiću i novinarima

Hronika

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske lišili su slobode lice M.M. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela ugrožavanje sigurnosti i nedozvoljeni promet oružja ili eksplozivnih materija, izjavila je načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

 

“Postupajući po zahtjevu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, utvrđeno je da je ovo lice na društvenoj mreži Facebook napravilo više objavama u kojima je uputio prijetnje predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i uredniku i novinarki televizije ‘Hepi’ Milomiru Mariću i Jovani Grgurević”, istakla je Miljanovićeva.

 

Prema njenim riječima, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u saradnji sa Policijskom upravom Zvornik, izvršili su pretres objekata koje koristi lice lišeno slobode, odakle su izuzeti predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa navedenim krivičnim djelima.

 

Sve aktivnosti se provode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, dodala je Miljanovićeva.

 

Agencije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *