Vođa navijača Partizana ubijen s leđa (VIDEO+18)

Hronika Region

Vođa navijača beogradskog Partizana Ljubomir Kića Marković ubijen je u petak uveče na Voždovcu, a kako se likvidacija odigrala pokazuje snimak sa sigurnosne kamere koji je objavljen na društvenim mrežama.

 

Marković je stajao na trotoaru ispred balona za mali fudbal sa grupom mladića, kada mu je napadač sa kapuljačom prišao s leđa.

 

 

Kada je primijetio pištolj, Marković je počeo da bježi, ali ubica ga je sustigao i ispalio nekoliko hitaca u leđa.

 

Istinito

 

Tagged

1 thought on “Vođa navijača Partizana ubijen s leđa (VIDEO+18)

  1. Nisu to vođe navijača to je organizovana mafijaška grupa , kao i navijači Zvezde , oni su sve samo nisu navijači voljenog kluba , razloge ubistva nikada neće vidjeti svjetlost dana ali će Beograd biti bar za nijansu prijatnije mjesto življenja. Navijačke grupe su nanijele samo štetu srbskom fudbalu i lošu reputaciju o državi Srbiji i narodu nego što su doprinijeli promociji voljenog kluba grada i države uopšte , nažalost ovo su naši idoli a u stvari se radi o običnim kriminalcima koji imaju političku podršku i umjesto da ih je država procesuirala kao i svaka druga normalna država mi kao narod ”imamo čast” da prisustvujemo međusobnom istrebljenju i borbi za teritorij kao u džungli gdje vlada zakon jačeg.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *