Neizvjesno stanje mladića povrijeđenog u nesreći kod Srpca

Hronika

Zdravstveno stanje Aleksandra Petkovića (25) iz Srpca koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u mjestu Povelič i dalje je neizvjesno.

 

– Mladić A.P. (25) iz Srpca, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Povelič, priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne – saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

 

On je dovezen u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje u politraumatizovanom stanju sa vodećom povredom glave i vrata.

 

U nesreći je povrijeđen i mladić Marko Lazić (25) takođe i Srpca i njegovo stanje je stabilno.

 

– M.L. (25) iz Srpca, koji je takođe povrijeđen u ovoj saobraćajnoj nezgodi, operisan je, njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno i nalazi se na daljoj opservaciji u Urgentnom centru UKC. On je dovezen u UKC u politraumatizovanom stanju sa vodećom povredom abdomena.

 

Mladići su dovezeni u Urgentni centar UKC juče oko 4 časa nakon saobraćajne nezgode koja se dogodila sat vremena ranije na magistralnom putu Srbac-Nova Topola u mjestu Povelič. Saobraćajni udes dogodio se kada je automobil “micubiši” kojim je upravljao A.P. sletio sa kolovoza. M.L. se nalazio na mjestu suvozača u tom vozilu.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *