Dvije osobe povrijeđene u masovnoj tuči u Banjaluci

Hronika

U ugostiteljskom objektu u banjalučkoj ulici Ada bb došlo je do narušavanja javnog reda i mira tučom više lice u kojoj je jedno lice zadobilo teže tjelesne povrede, a jedno lakše, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

 

“Na licu mjesta utvrđeno je da su u fizičkom obračunu učestvovala lica čiji su inicijali I.Č. i D.B, koja su zatečena na mjestu događaja, kao i lice M.E sa više nepoznatih lica”, navodi se u saopštenju i dodaje je Policijskoj upravi Banjaluka prijavljeno da je do navedenog događaja došlo juče u 3.10 časova.

 

Iz ove uprave navode da je licima I.Č i D.B. ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, te da je lice I.Č zadobilo teške tjelesne povrede, dok su licu D.B. konstatovane lakše povrede.

 

“Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka preduzimaju mjere i radnje s ciljem pronalaska drugih učesnika ovog događaja”, dodaje se u saopštenju.

 

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da je riječ o krivičnim djelima teška tjelesna povreda i učestvovanje u tuči.

 

“O svemu je i obaviještena i Komunalna policija Banjaluka”, navodi se u saaopštenju.

 

Agencije

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *