Poginula dvojica mladića iz Gradiške

Hronika

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u mjestu Vrbaška poginula su dvojica mladića.

 

Do nesreće je došlo kada je “sitroen ksara” kojom je upravljao Miroslav K. iz nepoznatih razloga sletjela sa ceste i udarila u drvo.

 

U nesreći koja se dogodila oko 23.30, uz vozača, lakše je povrijeđen i suvozač Marko S.

 

Nastradali mladići vozili su se na zadnjem sjedištu.

 

Vlado Tomić, direktor Tehničke škole Gradiška, potvrdio je za Srpskainfo da su poginuli Davor Mijatović (18) i Miloš Švraka (18), kao i povrijeđeni Miroslav Kozomara i Marko Stević, učenici ove obrazovne ustanove.

 

– Ovo je nezapamćena tragedija. Čim smo čuli šta se desilo, učenike četvrtog razreda smjera tehničar za mehatroniku, koji su pohađali poginuli tinejdžeri, pustili smo kućama – istakao je Tomić.

 

Dodaje kako su se četvorica učenika vraćali sa košarkaškog treninga u sportskoj dvorani osnovne škole u Vrbaškoj kada se desila tragedija.

 

Ističe kako Tehnička škola na dan sahrane neće raditi, a kako nezvanično saznajemo, taj dan bi u opštini Gradiška mogao biti proglašen danom žalosti.

 

Tragedija se desila na neosvijetljenom dijelu puta u naselju Vrbaška, koje se nalazi na 10-ak kilometara od Gradiške, na izlazu iz krivine, gotovo 100 metara od petlje na auto-putu Banjaluka – Gradiška.

 

Automobil je, u trenutku slijetanja s puta, udario u drvo, koje je od siline udara slomljeno.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *