Maloljetnik spopadao žene kod banjalučkog bazena

Hronika

Banjalučka policija identifikovala je manijaka koji je danima napadao devojke i žene u blizini Gradskog olimpijskog bazena u Banjaluci, saznaje „EuroBlic“.

Izvor blizak istrazi pojasnio je da je policija veoma predano radila na ovom slučaju i da su otkrili da je reč o maloletniku, ali više informacija će biti poznato danas.

– Prema prikupljenim informacijama sumnja se de je maloletnik više puta prilazio i napadao žene u blizini bazena i preduzeća „Incel“. Policiji je problem predstavljalo to što niko od žena nije prijavio napad, pa nisu mogli pomoći inspektorima u identifikaciji napadača – pojašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima pripadnici CJB Banjaluka i pored toga su veoma ozbiljno pristupili ovom slučaju i bio je povećan broj policajaca u blizini Gradskog bazena, koji su čekali kada će se manijak ponovo pojaviti. To se desilo u petak uveče.

Podsetimo, manijak se krio u zamračenim delovima gde nema rasvete, a gde ljudi koji dolaze na bazen parkiraju automobile. Jedna od njegovih žrtava nam je ispričala da čim je izašla sa bazena da je osetila da je neko prati.

U jednom tranutku manijak joj je prišao sa leđa i uhvatio za zadnjicu. Ona se uspela okrenuti i udariti ga, a zatim je pobegla.

Druga žena je ispričala da se sa detotom vraćala sa bazena kada joj je mlađi muškarac prišao i udario po leđima. Žena je počela vrištati i dozivati pomoć, posle čega je pobegao.

Ni posle ovoga napadač se nije zaustavio. Pre nekoliko dana opet u mračnom delu ulice Veljka Mlađenovića, kod bazena, prišao je devojci sa leđa i uhvatio je oko struka. Ni ovaj put se nije dobro proveo, jer ga je žrtva udarila u glavu i pobegla.

blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *