Nakon incidenta u BO Prijedor slučaj preuzima policija

Hronika

Osnovnom sudu u Prijedoru biće dostavljen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv narodnog poslanika Milana Tubina (SDS) zbog počinjenih prekršaja – tuča i fizički napad te vrijeđanje.

 

Ovo su potvrdili iz Policijske uprave Prijedor navodeći inicijale osoba koje su danas učestvovale u incidentu u kancelariji Boračke organizacije u Prijedoru.

 

Objasnili su da će Osnovnom sudu biti dostavljeni ovi zahtjevi za prekršaje, nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, te da su ovi prekršaji po Zakonu o javnom redu i miru.

 

-Policijskoj upravi Prijedo oko 11.35, obratila se osoba Z.P. iz Prijedora, te prijavila da je u Prijedoru u prostorijama Boračke organizacije grada Prijedora verbalno i fizički napadnuta od strane osobe inicijala M.T. iz Prijedora – saopštili su iz Policijske uprave Prijedor.

 

Dodaju da su policijski službenici postupili po prijavi nakon čega su na okolnosti događaja u službenim prostorijama Policijske stanice Prijedor jedan saslušali ove osobe.

 

Podsjećamo, narodni poslanik Milan Tubin (SDS) danas je ošamario predsjednika Boračke organizacije grada Prijedora, Zorana Predojevića, te ga verbalno vrijeđao u njegovoj kancelariji.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *