Pijan i drogiran sa dva noža napao policajce

Hronika

Bijeljinska policija uhapsila je A.A. koji je pijan i drogiran lupao stvari u kući, a zatim sa dva noža napao policijsku patrolu i povrijedio jednog policajca.

 

“Policijska stanica Bijeljina 2, zaprimila je prijavu, da lice u vidno pijanom stanju lupa stvari po kući. Na lice mjesta odmah je izašla policijska patrola koju je lice A.A. prilikom intervencije napalo sa dva noža, gdje je jedan policijski službenik zadobio tjelesnu povredu. Od strane ljekara Medicinskog centra Bijeljina utvrđeno je da policijski službenik ima lakše tjelesne povrede”, naveli su iz Policijske uprave Bijeljina.

 

Kako su dodali alkotestiranjem je utvrđeno je da isti ima 1,38g/kg alkohola u organizmu, dok je testom na opijate konstatovano da je isti pozitivan na ” kokain”.

 

“O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon dokumetovanja predmeta protiv lica A.A. sledi izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti ”, naveli su iz policije.

 

nezavisne.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *