Radojičić i Gavranović svjedoci na suđenju za milionsku štetu Gradu Banjaluka

Hronika

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i njegov prethodnik Slobodan Gavranović pojaviće se u Okružnom sudu u Banjaluci kao svjedoci odbrane optuženim bivšim funkcionerima i radnicima Republičke uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove (RUGIP), koji se terete za milionske malverzacije na štetu Grada Banjaluka.

 

U ovom predmetu optuženi su bivši pomoćnik direktora RUGIP Aleksandar Deurić, načelnik Odjeljenja za nadzor u RUGIP Dragan Grulović, te radnice Doris Kremenović i Željka Milinković.

 

Svjedoci odbrane planiraju saslušanjem Radojičića i Gavranovića dokazati nevinost svojih klijenata.

 

Na današnjem suđenju saslušana je Ljilja Mitrović, koja je ranije obavila vještačenje zemljišta i imovine u krugu preduzeća „Građa“.

 

Ona je u sudu objasnila kako je i šta je od dokumentacije koristila prilikom vještačenja. Izjavila je da su se u krugu pomenutog preduzeća nalazile zgrade koje su izgrađene prije više od 60 godina.

 

Takođe, danas je saslušan još jedan svjedok odbrane, i to Suzana Vuković, koja je ispričala da je uradila istorijat kada je u pitanju predmet „Građa“.

 

Vukovićeva je ispričala da je navela ko je od 1969. godine upisan, šta se nalazi na tom prostoru, koja je površina i slično.

 

srpskainfo.com

Tagged

1 thought on “Radojičić i Gavranović svjedoci na suđenju za milionsku štetu Gradu Banjaluka

  1. Jedini koji treba da bude uhapsen je veliki baja. Ako bi on bio uhapsen sve ostalo bi islo svojim tokom. Isto vazi i za federaciju. Kada bi tamo bio uhapsen veliki bakir i veliki covic sve bi bilo razjasnjeno u par godina. Namerno su imena pisana malim slovima

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *