Erotski video-poziv Dobojliju koštao 700 evra

Hronika

Zadovoljavanje seksualne strasti na video-pozivu koštalo je naivnog Dobojliju sekiracije, ali i 700 evra.

 

Da ga je ucjenjivala i taj iznos od njega izvukla, osumnjičena je tridesetpetogodišnja Valerie Gomez iz Obale Slonovače.

 

“Nekoliko trenutaka užitka, početkom februara prošle godine, putem Facebook Messengera, pretvorilo mu se u noćnu moru. Nije ni znao šta ga čeka”, otkrivaju izvori “Nezavisnih”.

 

Kako dodaju naši sagovornici, u pitanju je sredovječni muškarac koji će svoj nepromišljen potez zasigurno dugo pamtiti.

 

“Djevojka se lažno predstavila i kontaktirala ga na Messengeru. Potom mu je uputila video-poziv. Bila je gola i to zatražila od njega. I on se skinuo, a potom su se samozadovoljavali”, pojašnjavaju naši sagovornici.

 

Kako dodaju naši izvori, Dobojlija tada nije mogao ni da pretpostavi da će uslijediti traumatični mjeseci za njega.

 

“Ona mu se ponovo javila i ucjenjivala ga da će objaviti eksplicitni video-snimak ako joj ne pošalje pare. Ne znajući šta će, na početku joj je novac i slao, i to dva puta. Ukupno joj je poslao 700 evra”, ističu izvori “Nezavisnih”.

 

Međutim, kako dodaju naši sagovornici, misteriozna djevojka se ni tada nije smirila.

 

“Tražila je još para. On nije znao šta da radi. Odlučio je sve da prijavi policiji. Kada je to učinio, policija se prihvatila posla, profesionalno obavila istragu i rezultat nije izostao”, navode naši izvori.

 

Iz Policijske uprave Doboj juče su saopštili da su dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu podnijeli izvještaj protiv V.G. iz Obale Slonovače, zbog sumnje u ucjenu.

 

“Za prijavljenu se sumnja da je 4. februara 2019. godine, putem društvene mreže Facebook, odnosno aplikacije Messenger, stupila u kontakt sa Dobojlijom, te mu se lažno prestavila, a potom mu uputila video-poziv, prilikom čega je bila naga te je od njega zahtijevala isto, što je on i učinio”, naveli su iz policije.

 

Kako su dodali, nakon kratkog vremena, osumnjičena je Dobojliji zaprijetila da će, ako joj ne da novac, njegov video-snimak sa eksplicitnim sadržajem objaviti.

 

nezavisne.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *