U Bijeljini oduzeto tri kilograma marihuane i 200 grama spida

Hronika

Prilikom pretresa U. S. i maloljetnika policija je u Bijeljini oduzela tri kilograma marihuane i oko 200 grama kokaina, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

 

Portparol ove uprave Aleksandra Marić je rekla da su osim droge, pronašli dvije digitalne vage za precizno mjerenje, više pvc kesica za pakovanje opojne droge, te veći broj predmeta sa tragovima opojne droge na sebi.

 

-Opojna materija bila je namijenjena tržištu i daljoj distribuciji odnosno prodaji. Prema maloljetnoj osobi postupaće se u skladu sa Zakonom o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske – dodala je Marićeva.

 

Ona je istakla da će U. S. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

 

-To su rezultati kontinuiranih mjera koje policijski službenici Odjeljenja za organizovani kriminalitet i droge sprovode u cilju sprečavanja i suzbijanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga – istakla je Marićeva.

 

srpskainfo.com

Tagged

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *