Bivši premijer Aleksandar Džombić završio na UKC RS zbog teških povreda glave

Hronika

Aleksandar Džombić, bivši predsjednik Vlade Republike Srpske, sinoć je primljen sa teškim povredama glave u Univerzitetski klinički centar RS (UKC RS), saznaje „EuroBlic“.

Prema nezvaničnim saznanjima Džombić je trenutno smješten u šok sobu, a informacija o tome šta se desilo za sada nema.

U Centru javne bezbjednosti Banjaluka o ovome nemaju nikakvih informacija, pa se pretpostavlja da se Džombić sam povrijedio.

Iz UKC RS ,,EuroBlicu“ je potvrđeno da je u 2:35 časova vozilom Službe hitne pomoći Banjaluka u hitnu prijemnu hiruršku ambulantu dovezen pacijent A. Dž. (1968. godište), te da je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

“Prema rečima dežurnog lekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Voje Vujanovića i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji Vladimira Kekovića, pacijent A. Dž. je primljen sa dominantnim povredama glave i lica. Odmah po prijemu je zbrinut i urađena je sva dijagnostika”, saopštili su iz UKC RS.

Zdravstveno stanje Džombića je trenutno stabilno i svjestan je, a ostaje i dalje hospitalizovan kako bi se nastavilo sa dijagnostičkim i terapijskim procedurama.

blic.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *